Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gamepad erstatter tastaturet

Lei av tastaturet? Alphagrip stiller med et mobilt alternativ som skal gjøre deg i stand til å skrive 50 ord i minuttet – hvor som helst!

alphagrip1

Alphagrip Inc. har tatt patent på en ny teknologi for innmating av tekst, som de håper vil kunne være en verdig ersatning for våre alles standard QWERTY-tastatur og touch-metode.

Kjapp inntasting

Selskapet har flere design klare som prototyper, og ser for seg ha Alphagrip brukt både sammen med mobiltelefoner, med håndholdte datamaskiner/PDA, og som erstatning for det vanlige tastaturet på PC. alphagrip2

Fordelen er først og fremst at man har tilgang til kjapp inntasting av lange tekster, uten å være avhengig av en flate å legge et vanlig tastatur på. Alphagrip holder man rett og slett fast mellom begge hendene, som gir tilgang til en rekke knapper plassert både foran og bak på enheten. Med begrenset trening skal man kjapt kunne oppnå en inntastings-effektivitet på 50 ord i minuttet, lover selskapet.

Det er heller ingen tilfeldighet at prototypene minner om en slags gigantisk gamepad….det er nemlig også planlagt å bygge teknologien inn i spillkontrollere og fjernkontroller.