nettaviser

Annonse


Nordmenn liker nettnyheter

nettaviser

Blant Norges ti mest besøkte nettsteder er fem rene nyhetsleverandører. Både VG, Dagbladet, TV2 og Nettavisen er blant nettets største trafikkmaskiner. Mens nettbrukere i andre land foretrekker søkemotorer, startsider og underholdningstjenester, er nordmenn mer opptatt av oppdatering og nytteverdi.

– Vi leser flere aviser enn andre og ser mer på TV-nyheter enn andre. Det har også gitt seg utslag på Internett ved at nyhetene er blant de mest brukte tjenestene der, sier Knut-Arne Futsæter Norsk Gallup til NRK.

Over en million nordmenn bruker Internett hver eneste dag og brukerne blir stadig mer kresne.

Annonse


– Vi anser vel Internett for å være over den første vekstfasen og “bli-kjent”-perioden. Nå vil vi ha noe ut av bruken, sier Futsæter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse