Nextra Active

Annonse


Totalløsning for mobilt Internett

Nextra ActiveNextra Active er en web-basert løsning for små og mellomstore bedrifter som ønsker å gjøre kommunikasjonen i bedriften mer strømlinjeformet. Egentlig dreier det seg om et web-basert intranett der Nextra tilbyr alt fra lagringsplass på filservere til mobil- og internettabonnement.

Med i løsningen er også grensesnitt for administrasjon av bedriftens abonnementer og tjenester samt prioritert support og kundeservice.

Bedre for mobilbrukere

Er du ansatt i en bedrift som benytter Nextra Active vil du når som helst og hvor som helst kunne logge seg til en internettside med tjenester som SMS, fax og bedriftens e-post.

I tillegg får du tilgang til bedriftens oppslagstavle, adresselister og interne nyheter. Fra en filserver kan du dessuten laste ned filer til en PC eller PDA.

Annonse


I konkurranse med flere

Det finnes i dag en rekke løsninger som gjør det mulig å lage intranett du kan få tilgang til fra mobile terminaler.

Nextra har like vel tro på dette produktet, fordi det her dreier seg om en totalløsning. Med Nextra Active slipper bedriftene å bruke tid på å sette sammen og tilpasse ulike løsninger.

Hype over – nå gjelder det

Direktør for Nextra Norge, Sveinung Hole, sier det nå er slutt på »hypen» og at jaget etter å komme opp med nye tekniske løsninger er over.

I stedet handler det om å hente ut gevinster av de løsningene som finnes. I Nextra Active betyr det en kommunikasjonssentral optimalisert for HSCSD eller GPRS, og med brukervennlige grensesnitt for WAP, bærbare PC’er og PDA’er.

-Nextra vil gå fra å være ISP (Internet Service Provider) til å bli CSP (Communication Service Provider). -Målet er å få »alt over IP». Vi har landets største, sikreste og raskeste IP-nett, og IP er vår hjemmebane, sier Hole.

Som sluttbruker vil du få en liten rund boks inneholdende en CD og et SIM-kort. Resten skal være »Plug and Play».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse