Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Playstation 3 i full gang

Banktjenester, netthandel, musikk- og filmdistribusjon er bare noen av tjenestene Sony planlegger for neste versjon av PlayStation-konsollen.

PS3 illustrasjon
Utviklingsplanene er allerede godt i gang selv om Sony selger PlayStation 2 med begge hender, melder nettstedet Gamespot.co.uk. Nettstedet har saumfart taler og vitenskapelige presentasjoner fra selskapet.

PlayStation3 blir, ifølge en artikkel publisert i Scientific American nylig, kjernen i Sonys satsing på hjemmeunderholdning. Maskinen skal styre innhold fra mediekjempens andre avdelinger som musikk og film, ifølge artikkelen, som siterer sjefen for Sony Computer Entertainment, Ken Kutaragi.

Leder for Sonys forskning og utviklingsavdeling, Shinichi Okomoto, sa i en tale ved lanseringen av PS2 at forskningen på neste utgave var i godt gang. Han håper datakraften i PlayStation 3 ville bli 1.000 ganger kraftigere enn forgjengeren.

Tidligere har Kotaragi uttalt at han har spesifikke planer for grafikk-chipen i PlayStation3.