Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Palm-video strømmer på

Lommedatamaskinene er på full fart til å bli mobile multimediabokser. California-selskapet Firepad stiller med både klient- og tjenerprogrammer for streaming video på Palm OS.

FireViewer (for Palm)
Mye tyder på vi vil se mye video på våre håndholdte lommemaskiner i tiden fremover, og Firepad har gjort viktige fremstøt med sine produkter: FireViewer, FireConverter, og FireProducer.

Flere versjoner

FireProducer er tjenerprogrammet, som brukes til å levere live streaming video til en Palm som er knyttet opp til Internett. Programmet kommer i flere versjoner, tilpasset både private brukere og bedrifter.

Fireviewer er selve fremvisningsprogrammet, som viser dokumenter og videofilmer på Palm-en din. Du kan se store fargebilder, som du kan navigere deg rundt på hvis de er større en skjermen. Samtidig er den siste versjonen oppgradert for støtte av visning av video. Viseosnuttene kan enten ligge lagret i minnet på PDA-en, eller de kan streames direkte fra en FireProducer-tjener.

FireConverter er konverteringsprogrammet, som lager FireViewer-filer av de fleste bildeformater, såvel som AVI og MOV videofilmer.

FireConverter
Sjermbilder av FireConverter.

For mer informasjon, ta en titt på www.firepad.com.