Annonse


Kjøp melk, brød og litt ringetid

Tre millioner av ICAs svenske kortkunder skal kunne kjøpe teleabonnement direkte fra matkjeden. I starten kjøper ICA, med norske Hakon Gruppen som en av de tyngste eierne, kapasitet fra Europolitans nett. Etter hvert skal samarbeidet utvikles, melder nettmagasinet Ekonomi24.

– Dette er starten på et dypt samarbeide med ICA der vi skaper et bredere marked for teletjenestene, sier Europolitan-sjef Jon Risfelt.

For Europolitan byr samarbeidet i første omgang tilgang på ICAs tre millioner svenske kortkunder.

Mobil, tele og Internett

– ICA tilbyr alle kunder med ICAs kundekort pakkeløsninger tilpasset hele familiens telefonbehov, inkludert fasttelefoni, mobil og internett, sier ICAs ansvarlige for telefonisatsningen i Sverige, Joakim Säll.

Annonse


ICA er ikke de eneste som har sett potensialet i teleprodukter til kundemassen. Norske Smart Club opprettet Smart Telecom i fjor høst og tilbyr mobilabonnement til kjedens flere hundretusener aktive medlemmer. Smart Club har to butikker i Sverige og en i Nederland, men foreløpig konsentrerer Smart Telecom seg om de norske forbrukerne.Origo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse