Duke Nukem 1

Annonse


Duke Nukem har blitt forfengelig

Duke Nukem 1Duke Nukem er en av spillhistoriens store helter, med sin overkjørende og mildt komiske ubeskjedenhet. Duke Nukem 3D er en salgssuksess verden over, og forventningene er store til lanseringen av oppfølgeren Duke Nukem Forever.

Men tøffingen Duke har tydeligvis blitt nervøs for at han skal ta seg dårlig ut på “uoffisielle” bilder – utvikleren 3D Realms planlegger nemlig å å sette begrensninger på bruk av skjermbilder og grafikk fra spillet, kan TheRegister melde.

Dritdårlig grafikk?

I en uformell chat på nettstedet PlanetCrap.com, har 3DRealms’ eier og produsent George Broussard sagt at bruken av skjermbilder fra spillet skal reguleres. Med dette håper selskapet blant annet å hindre utgivelsen av uoffisielle guide-bøker, som kan konkurrere med de offisielle bøkene fra 3Drealms.

Samtidig uttrykker Broussard stor misnøye med at presse benytter seg av skjermbilder de selv plukker fra spillet når de skriver anmeldelser, i frykt for at de skal være “shitass ugly shots”.

Annonse


Det er naturligvis vanlig praksis å bruke de bilder man vil når man anmelder og omtaler spill, både på Internett og i trykte medier. Men Duke Nukem er tydeligvis ikke mer selvsikker enn at han kun vil bli avbildet gjennom offisielle bilder fra 3DRealms.

Duke Nukem 2
Dette skjermbildet er klarert og funnet verdig våre øyne av 3DRealms

Kommer til høsten

Uansett er det fortsatt noen måneder å vente på Duke Nukem Forever. I skrivende tidspunkt venter den norske importøren KE Media å ha spillet i hyllene i September.

I mellomtiden kan du nyte noen offisielle skjermbilder på www.3drealms.com.

ITavisen.no anbefaler forøvrig spillet Shadow Warrior på det sterkeste, en slags humoristisk ninja-versjon av Duke Nukem, også fra 3DRealms.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse