Sims party1

Annonse


House party med The Sims

Sims party1Med House Party Expansion Pack kan du både arrangere gammeldags låvefest, beach party under tropiske palmer, eller heftig rave party i et nedlagt lagerbygg.

Som festarrangør kan du bygge dansegolv og se simmene vrikke i takt med musikken fra DJ-en. Serveringen kan du sette bort til et fancy catering-firma, som sørger for en rikholdig buffet. Du kan hente fram en mekanisk okse som cowboyene kan ri på, eller en kjempestor bløtkake med innebygd stripper.

Sims party 2
Pepperkakefest hos i Sims-land.!

Skal vi lage fest?

House Party Expansion Pack byr på party-temaer for en hver smak. Her er nytt persongalleri med nye aktiviteter, bygninger, interiør, dekor, kostymer og masse musikk.

Alle som har spilt The Sims, vet at sosiale forhold spiller en viktig rolle. Men å samle Simmene til en skikkelig fest, har vært vanskelig. Nå blir det enklere, og morsommere.

Annonse


Årets beste spill

Den første tilleggspakken, som het The Sims Livin’ Large – i USA og Livin’ it Up – i Europa, ble utgitt i september. Den har solgt i over 500.000 eksemplarer i Nord-Amerika.

Sims party4
Ikke alle simmene er festløver.

The Sims kom i februar i fjor. ITavisen.no og mange andre, utropte det til det beste og mest originale spill i 2000. Spillet er oversatt til svensk og 12 andre språk.

The Sims ble det suverent mest solgte PC-spillet i 2000. Bare i desember gikk det ut 400.000 eksemplarer. Tilleggspakkene fornyer og forlenger spillet.

Spill for 12 milliarder

Fra nettstedet www.thesims.com kan spillerne laste ned og oppdatere spillet med nye personer, bygninger og tilbehør.

Sims party3
Stivt juleparty hos simmene.

The Sims er utviklet av Maxis og distribuert av Electronic Arts (EA), verdens største spillselskap. EA hadde i fjor en omsetning på over 12 milliarder kroner.

Les mer om The Sims på deres nettsted www.thesims.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse