Annonse


NetCom-topp sikler på Merkantildata?

– Jeg er 48 år og har ingen planer om å gi meg som leder. Jeg har planer for hva jeg skal gjøre framover.

Slik formulerte Terje Christoffersen seg da han i går kunngjorde sin avgang fra NetCom. Han sa opp før jul. Om tre måneder går han av og blir styreformann – men ikke arbeidende sådan.

– Etter det skal jeg ha en solid ferie og så får vi se, sa Terje Christoffersen som i klartekst sa at hans hjerte i den grad tilhører NetCom at han ikke vil lede en annen mobiloperatør og at han heller ikke vil gå inn i en mediebedrift. Men mye tyder på at han alt har bestemt seg. Og at han blir å finne i en IT-bedrift.

Merkantildata?

Terje Christoffersen har tidligere jobbet i IBM. Han har ledet HP både i Norge og Norden og nå jobbet tre år i NetCom. Han er meget resultat- og bunnlinjeorientert. Han går fra borde i NetCom etter å ha bygd selskapet fra underskudd til 400 millioner pluss, fra 1,7 til 3 milliarder i omsetning, fra 430.000 til 900.000 kunder. Slikt får hodejegerene til å stå i kø.

Annonse


Terje Christoffersen har i svært mange år hatt et nært forhold til Tom Adolfsen i Merkantildata. Og Merkantildata har slitt solid med å synliggjøre sine verdier i det siste.

Ansv. redaktør Arne Joramo i telecom.no mener han ikke vil være forundret over om Terje Christoffersen og Tom Adolfsen blir å finne som parhester over sommeren.

– Men bevares – det er bare et forslag… , skriver Joramo.– Og har ikke den nye styreformannen i Merkantildata, Riulf Rustad, – eks. Kistefos og Storebrand – ringt enda, kan han jo alltids gjøre det...

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse