Guinevere

Annonse


Hollywood lanserer nettvideo

GuinevereFilmselskapet nettsalget allerede 22.januar. Først ut er filmen “Guinevere” med Sarah Polley og Stephen Rea i hovedrollene. For drøye 30 kroner kjøper kunden en lisens til å se filmen i løpet av 24 timer.

Når lisensen utgår etter ett døgn skal det være umulig å se på filmen. Det er heller ikke mulig å kopiere filmen over på et flyttbart lagringsmedium som for eksempel ZIP-drive.

Filmen er på 500 megabyte, noe som gir nesten “DVD-kvalitet” i følge selskapet. Uten bredbånd vil det ta svært lang tid å laste den ned.

Sightsound som står distribusjonen bruker Microsoft videokomprimeringsteknikk for å gjøre nedlastingen håndterbar for brukerne. Miramax har foreløpig gjort en avtale med Sightsound om visning av 12 filmer over nett, melder Associated Press.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse