Big Brother SMS

Annonse


Følg BigBrother på mobilen

Big Brother SMSDersom det skjer noe »av interesse» i badstuen, noe som strengt tatt går utover det man vanligvis gjør i en badstu, vil du kunne motta beskjed om dette på mobilen de 100 dagene BigBrother pågår. Da er det bare å kaste seg over nærmeste datamaskin med Internett og komme seg inn på hjemmesiden til tv-programmet.

TVNorge håper beskjeder som »Sex i badstuen – følg med», »Onanering i dusjen – bli med», »Slåsskamp i stua – delta» og lignende skal fylle de tusen mobilskjermer når det mye omtalte tv-programmet går på lufta i midten av mars.

– Det vil også bli lydfeed fra badstuen, i likhet med alle andre rom, forteller prosjektleder Lasse Berner, som håper deltakerne vil like hverandre, eller seg selv, så godt at det blir severdig fjernsyn ut av det.

BigBrother er dermed et steg i retning full integrasjon av mobil, ordinære telefonlinjer, fjernsyn og internett. TVNorge regner med 8 millioner sidevisninger i løpet av de 100 dagene som går før en av deltakerne stikker av med premien på 1 million kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse