Christopher F-B Grøndahl

Annonse


Litterære Jung satser ungt

Christopher F-B Grøndahl– Vi håper å nå alle litteraturinteresserte mennesker, de som liker å gå i bokhandler og lese og kjøpe bøker, de som går i biblioteker, de som sitter og skriver litt på si, de som har ambisjoner å bli forfattere, og de som er forfattere og de som jobber i forlag og med litteratur ellers. Altså: alle!, sier redaktør Brynjulf Jung Tjønn i Jungforlag til Kulturnett.no.

Først ut på siden er blant andre forfatterne Christopher F-B Grøndahl, Henning Berlevåg og Øystein Hauge. Redaktøren håper at nettforlaget kan bli en »småkonkurrent» til etablerte litteraturtidsskrifter som Vagant og Vinduet. Faste poster skal være en etablert gjesteforfatter, en debutant og diverse gjesteskribenter.

På lanseringsdagen kom Jung Tjønn med følgende programerklæring: »Hvorfor kan ikke også forfattere selge et image? Bli kjendisforfattere? Og dermed,. som et resultat, trolig øke salgstallene? Vi i Jung Forlag ønsker at forfatterne skal tørre å bevege seg ut i rampelyset og ikke være redde for å skitne seg til, skriver han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse