Seiko Bluetooth klokke

Annonse


Bluetooth-klokke fra Seiko

Seiko Bluetooth klokkeSeiko har vist frem en prototype på sitt nye armbåndsur, som har full integrert støtte for Bluettoh, melder AsiaBizTech. Den har også innebygd høyttaler og mikrofon, og kan brukes til å “fjernstyre” mobiltelefon din (hvis du har en mobil med Bluetooth): når du mottar en samtale gir klokken beskjed, og du kan løsne klokken fra håndleddet og bruke den som talerør.

Klokken kommer også med innebygd wapleser, og kan i tillegg brukes til å for eksempel fjernstyre CD-spilleren på PC-en din, eller automatisk sette på passordbeskyttelse eller skjermsparer på PC-en når du beveger deg bort fra maskinen. Dette gjør den ved å måle hvor sterk mikrobølgesignalene fra Bluettoth-radioen i PC-en din er, som avtar med avstanden.

Levetiden på batteriene skal holde til ca.10 dagers vanlige bruk. Armbånds-dingsen forventes å være på markedet mot slutten av 2001.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse