Triggerduck (Wap-spill)

Annonse


Lager mobilspill for Djuice

Triggerduck (Wap-spill)Djuice opplyser i en pressemelding at de har inngått en strategisk allianse med Triggerduck Entertnainment Engineering. Telenor Mobile Communications har samtidig kjøpt 33,5 prosent av selskapet. Triggerduck er et norsk selskap som utvikler spill for mobiltelefoner og håndholdte mobile terminaler. Spillene skal støtte både WAP, GPRS og UMTS, i følge Telenor.

Fra før har konkurrenten NetCom inngått en lignende avtale med det norsk-britiske spillselskapet Digital Avenue.

Mobil underholdning

Underholdning regnes for å bli en av de mest populære bruksområdene for det mobile Internettet.

En fersk rapport fra analysebyrået Datamonitor, om det trådløse spill-markedet, anslås markedet for mobil underholdning til å ha en verdi av ca. fem milliarder dollar (43 millioner kroner) i 2004 i USA og Vest-Europa.

Annonse


Avtaler

NetComs avtale med Digital Avenue gjelder eksklusit for Norge.

Djuice avtale med Triggerduck gjelder også for de andre land der deres mobile portal har tilstedeværelse.

Triggerduck-spill
Tre spill fra Triggerduck: Hit Factor, Crime Family og FederationX.

Digital Avenue har imildertid inngått en toårig avtale som tillater Aspiro å selge i alt syv av deres WAP-spill til mobile Internett-portaler over hele verden.

Ut i verden

I desember i fjor inngikk DJuice en avtale med mobilselskapet ONI WAY i Portugal om å bli standard mobil Internett-portal for ONI WAYs kunder.

I begynnelsen av desember 2000 inngikk også DiGi i Malaysia avtale med DJuice, og som tidligere annonsert høsten 2000 er det inngått en tilsvarende avtaler med TAC i Thailand. DJuice er Telenors portal for tilgang til Internett via mobiltelefon og framtidige håndholdte mobile terminaler.

I november 2000 ble DJuice, sammen med Wetter Online, rangert som nr. 1 blant 50 mobile Internett-portaler vurdert i Forrester-rapporten “Mastering Mobile Site Design November 2000”. DJuice mottok også “Årets Gullwap” som beste mobile Internett-portal i Norge under en kåring i september 2000.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse