WAP ICQ

Annonse


ICQ på mobiltelefonen

WAP ICQEt program som kjører ICQ på telefonen finnes på wap88.com.Går du til denne adressen fra en WAP-telefon får du opp en side der du kan logge deg på ICQ ved hjelp av ditt ICQ-nummer (UIN) og passord. Så snart dette er gjort er du på nett, og vennene dine vil kunne se at du er tilgjengelig.

Trenger WAP

Du trenger ingen spesiell telefon for å gjøre dette, så lenge telefonen er utstyrt med WAP, og du kan selvfølgelig gjøre det samme fra en PDA med WAP-leser.

Mens du i de fleste applikasjoner på WAP er avhengig av å trykke »send» for å få en tilbakemelding, sørger WAP88 for at telefonen din med jevne mellomrom oppdaterer seg selv. På denne måten vil du kunne lese nye meldinger med det samme de er sendt til deg.

Like PC-versjon

Funksjonene i denne utgaven av ICQ skiller seg lite fra de du finner i fullversjonen for PC. Du kan sette status, legge til nye venner, se hvem som er online (og hvem som ikke er det) og du kan selvfølgelig sende så mange meldinger du orker.

Annonse


Fordelen med å være tilgjengelig på denne måten kan sikkert diskuteres. Så lenge telefonene ikke har multitasking har du heller ikke mulighet for å gjøre andre oppgaver mens du er online på ICQ.

Kan bli dyrt – veldig dyrt.

Å starte programmet om morgenen for å være tilgjengelig hele dagen vil koste skjorta (50-150 kroner timen avhengig av abonnement). Siden telefonen automatisk oppdateres får du heller ikke tidsavbrudd, slik du ellers gjør om du ikke taster noe. Det kan med andre ord bli fryktelig dyrt om du glemmer å legge på.

Men om du bare vil sjekke hvem som er på nett, sende eller lese en melding så er løsningen utmerket.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse