Apple DVD

Annonse


Ny sexy PowerBook

Apple DVDNår Apple lanserer nyheter er de som regel hurtigere prosessorer og ny radikal design i forhold til sine forgjengere. Den nye Titanium PowerBook G4 vil kunne by på begge deler.

Ved åpningen av MacWorld tirsdag kveld, viste Steve Jobs frem Apples nye PowerBook som blant annet inneholder en DVD-spiller og lengre batteri-liv enn forgjengeren PowerBook G3.

Omsluttet av titan

Som navnet indikerer er den ny PowerBooken utstyrt med et titanskall og plager ikke akkurat øyet. Batteritiden er på hele fem timer, prosesserhastigheten er 400 eller 500 MHz (selvsagt G4), og harddisken er 10-20 GB med muligheter for opp til 30 GB.

PowerBook G4 leveres med 128 eller 256 MB RAM, er utbyggbar til 1 GB og har 8 MB grafikkminne.

Annonse


400 MHz modellen leveres med 128 MB minne og 10 GB harddiskplass. 500 MHz modellen har 256 MB RAM og 20 GB harddriver.

Titanium Powerbook G4

DVD-inngang på forsiden

Inngangen for DVD-spilleren finner man på forsiden av maskinen og i tillegg er det plass til et PCMCIA-kort og selvsagt har den både FireWire og USB-porter i tillegg til S-Vide og VGA-utgang, opplyser Macworld.com.

Skjermen er 15 tommer og vekten ligger på rundt 2,3 kilo. I USA vil prisen på den nye godbiten være rundt 23.000 kroner, men sannsynligvis vil den koste en del tusenlapper mer her til lands.

Den kjappeste modellen vil trolig koste i overkant av 35.000 kroner, men når maskinen vil bli tilgjengelig i Norge vet man ennå ikke.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse