Annonse


Sender mp3 til mobilen

Den nye tjenesten går under navnet Trinotes og skal kjøre parallellt med DoCoMos iMode-system, som er blitt en dundrende suksess blant japanerne. Trinotes skal gi japanerne mulighet for å hente mp3-filer direkte til mobiltelefonen, skriver danske ComON.

Dette er spesielt interessant tatt i betraktning at DoCoMo har kastet sine øyne på Europa og forventes å lansere iMode her allerede til høsten. iMode har i overkant av 15 millioner abonnenter i Japan, et tall som øker med over 40.000 hver dag.

Trinotes blir til i et samarbeid mellom NTT DoCoMo, Matsushita, Sony og Itochu. Tjenesten bygger på NTT og DoCoMos PHS-nettverk (Personal Handyphone System), med en båndbredde på 64 kbps.

30 sekunders nedlasting fra Trinotes skal visstnok være gratis, mens en hel sang vil koste 30 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse