MyDjuice Pal

Annonse


Få venner på WAP

MyDjuice PalNår du har registrert deg som bruker i MydjuicePal får du en rekke muligheter for å holde kontakt med gamle og nye venner. Ved å sende ut en »invitasjon» kan du få andre til å knytte seg til dit eget lille univers, der dere kan chatte (sende melding til en eller flere samtidig) uten at det koster noe ekstra.

Venne-alarm

En annen artig tjeneste i MydjuicePal er muligheten for å »se» hvor vennene dine befinner seg. Ved å oppgi egen posisjon kan du få en såkalt »Pal Alert» dersom en av vennene dine kommer innenfor rekkevidde.

Stedsdefinerte venner

Med MydjuicePal kan du også søke etter nye venner. For å finne en du kanskje har felles interesser med kan du legge inn interesseområder, og ønsker du en venn i nærheten (eller et spesielt område) kan du selv definere dette.

Morsomt men dyrt

Det finnes flere elementer ved MydjuicePal som kan gjøre denne applikasjonen til en morsom sak for de som får mobilregningen betalt av andre. Du kan legge inn melding om ulike »happenings», laste ned »venneliste», sende meldinger og sette opp din egen profil.

Annonse


Etter å ha testet tjenesten er det bare en ting jeg savner – det finnes ikke en jæ.. bruker i listen over personer jeg kan chatte med!

Etter denne artikkelen kan det kanskje bedre seg?

Les mer om tjenesten på www.djuice.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse