Annonse


Ultrakompakt og superbillig lagring

Audiofile techno-friker går gode tider i møte i år 2001. Det optiske lagringsmediet DataPlay Digital Media lagrer 500 Mb og kommer til å koste mellom 40 og 90 kroner når den kommer i handelen i USA i oktober.

Flere produsenter av audio-utstyr presenterte spillere som vil ta i bruk den nye minneteknologien – deriblant Samsungs nye Yepp-modell og DataPlay USB Player/Recorder.

DataPlay Digital Media kan brukes i opptaks- og avspillingsutstyr av alle typer musikk og bilde. DataPlay vil bli brukt i bærbare musikkspillere, PDA’er, digitale kameraer og en rekke andre produkter.

Dataplay USB PLayer/Recorder

I tillegg til mye minne til lav pris, ble det presentert en rekke produkter som støtter formatet AAC (Advanced Audio Coding), i tillegg til mp3 og WMA. Blant annet jukeboxen Treo fra Hy-Tek (pris 3200-4500 kroner) og ATL Multimedias ET700 (pris 2700 kroner) – begge på det amerikanske markedet i slutten av januar.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse