Annonse


Trådløse PC-kort for tusenlappen

Mer enn 2000 maskin- og programvarefirmaer jobber i disse dager med å utvikle Bluetooth-produkter, i følge Mike Whitmire, medlem av Bluetooth Special Interest Group. Et lite knippe av disse var representert under CES-messen, der de demonstrerte den nye trådløse teknologiens egenskaper og avduket både lanseringsdatoer og priser for produktene.

Både 3Com og TDK viste ulike PC-kort for bærbare datamaskiner, transmittere for USB-porten og nye typer aksesspunkter som utvider rekkevidden fra 10 til 70 meter.

3Com

Både 3Coms Wireless Bluetooth PC Card og Wireless Bluetooth PC Adapter vil være i handelen i USA i mars. Prisene vil være omtrent 1000 kroner for begge produktene. 3Coms Wireless Access Point 1000 vil være i handelen fra og med sommeren, til den nette pris av 4500 kroner.

Annonse


TDK

TDKs PCMCIA-kort vil være i handelen i USA i april, med en prislapp på 1300 kroner. TDK USB Adapter koster det samme og kommer omtrent samtidig, mens TDK Access Point Device vil komme i butikken i juli, til omtrent 2200 kroner.

Socket Communication

Socket Communications’ introduserte sin Digital Phone Card (DPC) Connection Kit, en adapter som gjør enhver håndholdt dings i stand til å overføre data til Bluetooth-mottakere. Den kan brukes i GSM-telefoner eller PDA-er som bruker Microsofts operativsystem Pocket PC. Sockets Connection Kit vil koste mellom 1200 og 1600 kroner og være ute i handelen i løpet av mars/april.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse