Annonse


Sony med Bluetooth-Infostick

Under helgens CES-konferanse i Las Vegas presenterte Sony sin nye Infostick – dingsen som lager trådløse vidundere av alle Sonys Memory Stick. Infostick er et steg på veien mot utviklingen av ulike former for Sonys Memory Stick Expansion Module (MSEM), som med Bluetooth-teknologi tillater Sony-tilhengere å kaste kabler og plugger dit pepper’n gror.

Ved å putte Infostick inn i produkter som kan bruke MSE, som digitalkameraer, digitale fjernsynsapparater og PC’er, kan en rekke produkter utveksle data trådløst. Den foreliggende prototypen har en rekkevidde på 10 meter og overføringshastighet på 1Mbps.

Sony vil nå se på mulighetene for å utvide bruksområdene for Infostick ved å utvikle egenskapene innen Internett-tilgang og datanettverk.

Sony har hittil utviklet fire prototyper av Memory Stick Expansion Module som inkluderer Infostick, kameramodul, GPS-modul og modul for gjenkjenning av fingeravtrykk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse