Annonse


Søk jobb med mobil

For første gang i Norge er det nå mulig å registrere seg som arbeidssøkende via mobiltelefonen. Bak prosjektet står vikarbyrået Manpower. Foreløpig er det bare oppdrag i forlags- og mediebransjen som annonseres på denne måten.

– På denne måten får vi raskt tak i folk vi vet er interessert i akkurat denne type jobber. Tekstmeldinger kan du dessuten motta hvor som helst, enten du sitter på trikken, i møte eller ved middagsbordet, sier prosjektleder André Jerman.

Meld interesse med en kode

Jobbsøkere kan enten registrere seg ved å sende en kode via mobiltelefon og oppgi sitt telefonnummer, eller man kan registrere seg på Manpowers hjemmeside.

Når tekstmeldinger om ledige oppdrag kommer, tar du kontakt med Manpower dersom du er interessert. Bemanningsselskapet foretar deretter intervjuer og gjør resten av prosessen for oppdragsgiver.

Annonse


Jerman håper at også fagpersoner som journalister vil registrere seg som jobbsøkere. Lovendringen som trådte i kraft i fjor sommer, gjør det mulig for vikarbyråene å leie ut arbeidskraft til alle typer oppdrag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse