Annonse


Trådløs plastkortleser til PDA

Har du noen gang undret deg over at forretningen du skulle handle i ber deg gå til nærmeste minibank for å ta ut penger? Fortsatt finnes det forretninger som ikke har tatt seg råd til å investere i maskiner som kan lese magnetstripen på betalingskort. Det kan Palmax Magnetic Strip Reader.

Den elegante løsningen fra Palmax er dessuten en enhet som kommuniserer trådløst med omverdenen. Dermed har selv ikke de mest mobile pølsekiosker i landet noe godt argument for å jage kundene innom minibanken.

Også arrangører av utendørskonserter, sportsarrangement og pizzabud vil kunne la sine kunder betale med kort. Dessuten kan den implementerte PDAen holde orden på prislister, kundebaser, adresser, kart og i det store og hele gjøre de fleste oppgaver du ellers kan bruke slike maskiner til.

Annonse


Foreløpig er terminalen ikke lagt frem for salg i Norge, men det koreanske selskapet har oppnevnt en egen kontakt for Europa. Hvor mye en slik dings vil koste er heller ikke klart. Fryktelig billig blir det neppe, men til gjengjeld kan jo PDAen plukkes ut og brukes til helt andre ting når det ikke er behov for kortleseren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse