Annonse


Lara Croft leies ut for 48 timer

Medieselskapene Into Networks og Media Station tilbyr nå streaming videospill og annen programvare til spillere med en solid oppkobling til Internett. For en månedlig pris på mellom 55 og 90 kroner, eventuelt noen få titalls kroner for 48 timer, er det mulig å prøve ut fullversjoner av spillene før man kjøper dem – hvis man velger å kjøpe dem.

Into’s tjeneste går under navnet PlayNow.com, mens Media Station har kalt sin tjeneste SelectPlay. SelectPlay er tilgjengelig for alle med en rask Internett-linje, enten kabel eller en rask telefonlinje. PlayNow kan brukes av folk med kabeloppkobling til nettet.

Av spillene g programmene som tilbys kan nevnes Civilization II, Deer Hunter II 3D, Lotus 123, Tomb Raider II, Baldurs Gate, Total Annihilation: Kingdoms Risk II og RollerCoaster Tycoon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse