Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Britney størst i 2000

Britney Spears topper listene over de mest brukte søkeordene på nettet i 2000. Tenåringsidolet danket ut både sex og mp3.

Etter å ha ledet ukentlige og månedlige lister gjennom hele fjoråret endte Britney Spears opp som det mest populære søkeordet på portalene til Yahoo! og Lycos. På Altavistas søkemotor endte Spears opp med en syvendeplass.Ranklinglister over søkeord er etterhvert blitt et popularitets-barometer på kjendiser, steder og interesser i popkulturen. Yahoo!s toppliste har, foruten Britney Spears, rapstjernen Eminem, Pokemon og boybandet N’sync godt plassert på de øverste plassene.Lycos, som fjerner søkeord med seksuelle referanser, viser til liknede resultater, mens Altavista toppet med mer tradisjonelle søkeord som sex og mp3.