Napster (MP3-program)

Annonse


Napster henter norsk musikk

Napster (MP3-program)Samarbeidet betyr at musikk fra de norske artistene snart kan hentes ned lovlig fra Napsters fildelingstjeneste. Edel byr også på kjente utenlandske artister som Sash, Scooter og Craig David. Edel Music har base i Tyskland, men lokalkontorer i en rekke europeiske land, inkludert Norge.

Edel Music holder også Napster orientert om hva slags bekymringer som preger artister og låtskrivere som tilgjengeliggjør sin musikk på nettet, melder Associated Press.

I oktober annonserte mediegiganten Bertelsmann og Napster at de innledet et samarbeid om den kontroversielle musikktjenesten. Partene planlegger en lukket betalingstjeneste basert på Napster-teknologien.

Den nye versjonen skal tilfredsstille alle krav til beskyttelse av opphavsretten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse