Annonse


Gratis søkeprogram for PalmOS

Søkemotoren til PalmOS heter Blazer Personal Edition og kan lastes ned gratis fra www.bluelark.com. Søkemotoren fungerer på alle håndholdte datamaskiner med PalmOS 3.1 eller nyere, og det anbefales at maskinen har minst 300 kb ledig minne.

Lover raske søk

I følge utviklerne av programmet gir Blazer P.E. deg adgang til 85 prosent av nettet på under fem sekunder. Søkemotoren henter web- og WAP-sider gjennom Bluelarks BlueSky proxy-server som reformaterer og komprimerer dem. Dermed passer de til de små håndholdte maskinenenes skjermer, samtidig som grafikk, skjemaer og tabeller bevares.

Det vesle firmaet Bluelark har utviklet søkemotoren for den noe større bedriften Handspring, som svarte med å kjøpe opp sin lille partner.

– Med Bluelarks programvare og infrastruktur vil internettsøking bli en nøkkelfunksjon i Handsprings produkter, sier Donna Dubinsy i Handspring.

Les mer på www.bluelark.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse