Palm IIIc

Annonse


Gjør Palm til lomme-video

Palm IIIcNei, du kan ikke koble en Palm til TV-en for å ta opp kveldens spillefilmer. Men har du en morsom liten videosnutt du kunne tenke deg å vise frem i tide og utide er TealMovie alt du har ventet på!

25 bilder per sekund

TealMovie er et Palm Multimediasystem som gjør det mulig å vise video med opp til 25 bilder i sekundet, samtidig som den spiller av en lydfil synkronisert mot videoklippet.

Å lage video og animasjoner som kan spilles av på den håndholdte er en smal sak med TealMovie Encoder. Programmet skalerer, tilpasser og komprimerer AVI og WAV-filer til TealMovie-format.

Nyttig.

I første rekke er nok dette et program som har størst nytte for den som finner det underholdende med noen ekstra funksjoner på Palm’en, men TealPoint hevder at det også kan være nyttig for den som driver med salg, opplæring, markedsføring eller lignende.

Verdien av å kunne se video på en Palm uten lyd og med grå-grønn skjerm på 160X160 punkter kan sikkert diskuteres. Men har du fargeversjon og lydutgang hjelper det jo litt. Minnet på Palm er imidlertid nokså beskjedne saker, så særlig lange filmsekvenser må du ikke belage deg på.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse