Bluetooth Headset

Annonse


Ericsson Bluetooth i butikkene

Bluetooth HeadsetITavisen.no har benyttet julen til å prøve settet, som består av en liten høytaler til å henge på øret og en sender/mottaker til å koble på telefonen. Fra høytaleren stikker det frem en arm med mikrofon på.

Bak på høytaleren sitter en liten knapp. Denne kan skyves opp og ned for volumregulering, eller du kan trykke den inn for å svare/avslutte anrop. Trykker du på knappen mens telefonen er i standby-modus er telefonen klar for taleanrop.

Om ikke lenge kommer også den første telefonen med innbygget Bluetooth på markedet. Med en R520 vil du ikke lenger trenge den lille dingsen til å koble på telefonen.

Få stykker

Ingen i Ericsson kan si noe om hvor de 20 håndfri-settene som er levert til distribusjon har tatt veien. Det de kan fortelle er at man venter en sending med 80 sett i midten av måneden, og at det vil bli tatt inn stadig større partier.

Annonse


ITavisen.no har foreløpig ikke hatt anledning til å teste settet over tid, så hvor anvendelig det egentlig er får vi komme tilbake til. Men vi kunne i det minste konstatere at settet sitter godt på øret, og at det ikke bare er enkelt å få taleanropsfunksjonen til å fungere.

Settet virket bra på T18 og T20, mens jeg fikk beskjed om å oppgradere softwaren da jeg koblet det til en R320s. Det virket heller ikke på R380s.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse