SMS godt nyttår

Annonse


Julaften ribbet for mobiltrafikk

SMS godt nyttårOm det skyldes den særdeles lite heldige blandingen av medisterfete fingre og små, sleipe tastaturer eller simpelthen ren og pur høflighet vites ikke. Men faktum er at mobilen, alle nordmenns kjæreste eiendel, utrolig nok legges bort mellom klokken halvseks og halvsju på ettermiddagen

Av dette trekker NetCom den slående slutning at nordmenn spiser julemiddagen mellom disse tidspunktene denne dagen, videre at pinnekjøtt, ribbe og torsk til de grader legger beslag på oss at vi ikke makter en eneste liten samtale eller en tekstmelding.

Eksplosjon etter middagen

I dagene før jul, derimot, er det en kjempetrafikk på NetComs nett. Gaver skal handles, matinnkjøp koordineres og bestemor skal hentes på toget. lille julaften tar det helt av, før det altså roer seg under julemiddagen.

Deretter eksploderer det fullstendig med ikke mindre enn 250.000 samtaler mellom klokken 22.00 og 23.00 – sannsynligvis også dette fordi nordmenn er så utrolig høflige og takknemlige.

Annonse
Nyttårsball

Når takkeflommen omsider er over, tar Netcoms nett en velfortjent ferie og lader batteriene til den veritable tyfonen som feier med seg all kapasitet klokken 00.00 nyttårsaften.

I fjor ble det registrert rundt 1,5 millioner samtaler på denne tiden, med høyt aktivitet også de neste par timene. Dersom du får opptattsignal kan det med andre ord skyldes andre årsaker enn at kjæresten din har stukket av med en annen og skrudd av mobilen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse