Annonse


Palm lanserer MyPalm

MyPalm er en webbasert kalender, avtalebok og kontaktregister, som du kan synkronisere mot både PC-en og PDA-en din. I tillegg får du tilgang til en rekke web-clipping applikasjoner, og blant annet en innebygd innbydelseskort-generator.

For å knytte deg opp mot tjenesten trådløst, brukes et web clipping-program, som man foreløpig kan laste ned i betaversjon for Palm VII og VIIx. Disse lommeplanleggerne selges ikke i Norge, men de øvrige funksjonene og synkroniseringsmulighetene støttes av de fleste Palm OS og Windows-versjoner (ikke Mac).

Tjenesten er gratis, men du må utholde et par annonser og bannere på sidene.

Palm ble nødt til å kjøpe domenenavnet av en viss Dominic Hulewicz, eieren av et britisk konsulentfirma, som i fjor skaffet seg rettighetene til å bruke MyPalm.com som sin personlige e-postadresse. Hulewicz overga domenet for en ukjent pris, men beholdt retten til e-postadressen, ifølge allNetDevices.com.

For mer informasjon, besøk www.palm.net .

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse