Annonse


USA: Trådløst for 200 milliarder

Bare 10 dager etter at auksjonen av lisenser for trådløse nettverk i USA startet, kan The Federal Communications Commision gni seg i hendene over lekre salgstall. Etter en pangstart på over 80 milliarder kroner, forventer analytikere at den samlede budsummen vil nærme seg 200 milliarder kroner innen auksjonens slutt i midten av januar.

Verizon Wireless ledet an i første budrunde med drøye 30 milliarder kroner, inkludert 5,5 milliarder for en lisens som dekker New York, melder Newsbyte. Budet for Los Angeles var på nær 40 milliarder kroner.

Mer enn 400 lisenser i 195 ulike markeder i USA er lagt ut for salg. Interessentene er stort sett de største teleoperatørene som ser sitt snitt til å tette hull i sine eksisterende systemer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse