Foto: Jørgen berner Ross

Annonse


Sense nær svensk UMTS

Foto: Jørgen berner RossSense melder at de har nundertegnet i dag en avtale med Europolitan. Den avtalen gir Sense muligheten til å tilby sine mobiltjenster over Europolitans nett fra begynnelsen av neste år.

– Strategisk viktig

– Europolitans nylige tildelte UMTS – lisens gjør avtalen strategisk viktig for oss. For å underbygge vår forretningside er det naturlig at vi tilbyr markedets mest attraktive mobiltjenester fra de best egnete leverandørene. Med Europolitans nett har vi muligheten til å tilby våre kunder avanserte mobiltjenester, forklarer Nadir Nalbant, administrerende direktør i Sense Communications International ASA.

Sense er en virtuell mobiloperatør som istedenfor å ha et eget GSM-nett tilbyr sine tjenester ved å kjøpe ledig kapasitet i andre mobiloperatørers GSM-nett. Sense har fra før en tilsvarende avtale med Telia, som i følge en pressemelding ikke påvirkes av denne avtalen med Europolitan.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse