Arnt Sommerlund

Annonse


Ny trend: Jula på Internett

Arnt SommerlundEn ny britisk undersøkelse slår fast at hver fjerde person i alderen 25 til 34 år sender e-post og jobber hjemmefra i julehelgen. Mange briter surfer på nettet i høytiden, i stedet for bare å følge de vanlige juletradisjonene.

Internett viktig – også i jula

En av tre med nettoppkobling kommer til å kommunisere med venner og slekt via e-post i stedet for telefon. 13 prosent dropper julekort i papir til fordel for elektroniske julekort.

– Internett spiller en hovedrolle i julefeiringen. Borte er tiden da folk brukte julen til rekreasjon med familien. Julen kommer til å bli en mulighet til å ta igjen tapt arbeid, sier Martin Davis, sjef for Corillian Interntational som har betalt for undersøkelsen.

Undersøkelsen er basert på intervjuer med 1.837 personer og er gjort av NOP Research, skriver InternetWorld.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse