Annonse


Bredbånd i julegave

De første beboerne i Prestestien borettslag i Bergen har fått installert bredbånd i stua. Resten av borettslaget kan ringe gratis til hele Norge mellom jul og nyttår.

Mer enn Internett

I første omgang er det 10 beboere som har fått tilgang til bredbåndstjenester. Men i løpet av noen måneder vil alle beboerne få dette tilbudet.

– Internett er den første bredbåndstjenesten våre kunder får tilgang til. Etter hvert vil det derimot bli en rekke tjenester tilpasset denne teknologien, som filmer, spill, TV-programmer og musikk, som kan hentes opp når beboerne ønsker det, sier adm. direktør Trond Nedregård i Smartcall i en pressemelding.

Brøt med Telenor

Prestestien har tidligere brutt sitt forhold til Telenor. Nå er beboerne kunder hos selskapet Smartcall. Sisnevnte selskaps julegave fra selskapet er gratis tellerskritt fra 24. desember til 31. desember.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse