Annonse


Sikrer Nokia 9210 mot innsyn

Programmet har fått det betegnende navnet Secure Wireles Access Technology (SWAT) – en hendig sak som sørger for sikkerheten i trådløs overføring av data til Nokia 9210 Communicator, Smart Phones og PDAer.

Virtuell sikkerhet

SWAT sørger for at brukerne kan få tilgang til sensitive data uten at en eller annen uvedkommende tredjepart får stukket nesa i overføringen. Programmet sørger for en »virtuell sikkerhetskanal» som sannsynligvis bli svært godt av e-handelsnæringen og andre som er avhengige av tildels sensitive kundeopplysninger.

– Programmet følger de strengeste krav til sikkerhet i kommersielle trådløse nettverk, gjennom bruk av datakryptering og brukeridentifisering. Capslock står inne for at brukerne av Nokias siste Communicator kan gjøre forretninger over trådløst Internett med fullstendig sikkerhet mot innsyn, sier Eero Teerikorpi i det finske sikkerhetsfirmaet.

Prisen på SWAT er 45.000 kroner per tjenermaskin og 900 kroner per enkeltbruker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse