Annonse


Robotbikkje logrer over godt salg

Sony Japan har mottatt bestilling på 40.000 av den nye robothunden Aibo ERS-210 (også kalt AIBO II), melder Reuters. Den nye elektromekaniske hunden har flere sensorer, stemmegjenkjenning, kamera i nesen, mikrofoner i ørene og høyttaler i munnen, og stiller skal kunne uttrykke følelser bedre enn sin lillebror.

Det har allerede blitt solgt mer enn 45 000 av den opprinnelige Aibo i verden. Sony sier at robothunden ikke lenger bare er som et morsomt eksperiment å regne, og at selskapet forventer å tjene store penger på salget av Aibo ERS-210.

Dingseeksperten Fridtjof Arngren Electronics (www.arngren.no) er blant de som selger Aibo i Norge. Arngren opplyser til ITavisen.no at de foreløpig har solgt tre vanlige Aibo, man har ennå ikke mottatt en eneste bestilling på den nye Aibo II, som har en prislapp på drøye 20.000 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse