Annonse


Mobil for snowboardere

Trøndergjengen WapTheWeb er en stadig frisk kilde til nye waptjenester, både nyttige og mindre nyttig (se for eksempel «Wapsidene du ikke visste du trengte»). Bare Snowboard synes faktisk å tilhøre nyttig-kategorien, i det minste for wappende snowboardere.

På wap.waptheweb.no/sb/ finner du oppdatert informasjon om snø og føreforhold, åpningsstider, og annet nyttig om landets skianlegg. Samtidig kan du også finne ut om det er noen fete fester på gang der du befinner deg, eller om det er konkurranser og andre happenings.

Bruker til bruker

Hele tjenesten er basert på at brukerne skal legge inn informasjon selv, som da umiddelbart blir lagt ut og tilgjengelig for de andre wapperne.

Selv når snøen uteblir, kan man fortsatt bruke Bare Snowboard til å skryte av sine siste stunts i forumet, eller kjøpe og selge brukt utstyr på mobilen.

Annonse
Du kan også bruke tjenesten på web, ved å surfe til waptheweb.no/sb/snowside.html

Rå happening?

På nyåret planlegger WapTheWeb å arrangere det de kaller Norges råeste wap-happening, som blant annet involverer bruk av Bare Snowboard under fallskjermhopp fra luftballong.For å lese mer om dette, klikk «Wap-stunt i fallskjermhopp».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse