Annonse


Telenor spiser urban-TV

Telenor Bredbåndstjenester har betalt 20 millioner kroner for en eierandel på drøye 14 prosent i Metropol TV. Kjøpet av aksjene er et ledd i Telenors strategi om å legge forholdene til rette for utvikling av lokalt innhold som kan distribueres via bredbåndsnettet.

Vil ha innhold

– Telenor mener TV-kanalen Metropol i løpet av kort tid har greid å etablere et levedyktig konsept for storby-tv. Gjennom vår inntreden på eiersiden håper vi å kunne bidra med nødvendig kapital for en videre oppbygging og utvikling av Metropol, sier administrerende direktør i Telenor Bredbåndstjenester, Stig Eide Sivertsen.

Lukter på NRK-samarbeid

I tilknytning til forhandlingene om Telenors inntreden på eiersiden i Metropol har det også vært kontakt med NRK om fremtidig produksjon og leveranse av arkivmaterial for storbykanalen. NRK stiller seg i følge Telenor Bredbåndstjenester positiv til dette.

– Vi ser frem til å kunne videreutvikle og befeste vår posisjon i markedet både ved å få Telenor inn på eiersiden og gjennom et samarbeid med NRK, sier Jan Erik Pedersen, administrerende direktør i Metropol TV.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse