Windows 2000

Annonse


Øker prisen på Windows 98

Windows 2000Microsoft ønsker å øke salget av Windows 2000 Professional, og benytter seg av en vri som ikke er særlig kundevennlig. En god løsning kunne vært å senke prisen på 2000 Professional, men i stedet har blir det nå slutt på mengderabatt på Windows 98.

Dette innebærer at selskap som i dag har installert Windows 95 eller Windows 98, og vil oppgradere til den siste til Windows 98 SE eller Windows ME, nå må betale mer enn tidligere, skriver nettavisen PC för alla.

Mye programvare fungerer ikke på 2000

Men velger man derimot å oppgradere til Windows 2000 Professional, får man grupperabatten. Det er flere årsaker til at kundene har sviktet når det gjelder Windows 2000. En grunn er at en rekke spill og programvare, faktisk ikke fungerer i denne versjonen.

Blant ITavisen.no sine medarbeidere har noen valgt å gå tilbake til Windows 98 etter en periode med 2000 Professional.

Flere tester viser imidlertid at 2000 Professional er mye mer stabil enn sine yngre søsken, og har ikke den samme irriterende evnen til å kræsje hver gang man sier bø.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse