Annonse


Kjønnsskifte som nettshow

En Sør-Koreanske privatklinikk og en medisinsk informasjonsbedrift overførte operasjonen utført av urologen Chang Song Sun, og trakk 19 000 besøkende som ville se den 10 minutter lange episoden. Begrunnelsen for å legge ut video av inngrepet på nett var at folk skulle få en bedre forståelse av hva man kan vente seg av en slik operasjon, i et land med lav toleranse for homoseksualitet og kjønnsskifter, melder The Register.

Den 27 år gamle pasienten skal ha vært fornøyd med sin nye kropp, men flyttet ut av Sør-Korea etter operasjonen som kostet henne $15 800.

– De fleste av de som besøkte nettstedet vurderer selv en slik operasjon, og mange av de er allerede under hormonbehandling. Jeg tror ikke andre mennesker blir tiltrukket av dette, sier Chang Song Sun.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse