Årets MP3-spiller: Creative DAP Jukebox

Med et minne på 6 GB er dette en MP3-spiller som gir deg om lag 100 timer med underholdning i tilnærmet CD-kvalitet. Maskinen leveres med programvare som gjør administrasjonen av filene på spilleren til en lek, noe du saktens kan trenge når maskinen har større harddisk enn en standard PC hadde for bare 2-3 år siden.

God lyd

Spilleren har svært god lyd, og har et antisjokk-minne som gjør at du trygt kan ta den med på joggetur. Under våre forsøk har det ikke vært antydninger til skipping i musikken, til tross for at enkelte har hevdet at nettopp dette var en svakhet ved DAP Jukebox.

Kjøper du en MP3-spiller for å bruke den på korte ski-, sykkel- eller joggeturer bør du nok like vel vurdere en annen og mindre spiller.

Annonse

Minus for størrelse

For ulempen med Dap Jukebox sammenlignet med andre MP3-spillere er størrelsen. I tillegg har den bevegelige deler, noe som gjør at den trekker ekstra strøm og er mer utsatt for skader.

Men maskinen har vært i hendene på ITavisen.no sin redaktør uten å få andre men en et sprukket deksel (OK – det var et uhell..), så kvaliteten er det ikke noe å si på.

Batteritid

Spilleren leveres med to sett oppladbare batterier, men den kan også bruke nettstrøm eller 4 vanlige AA-batterier. De oppladbare batteriene gir en spilletid på om lag 4 timer.

Når du bruker spilleren har du muligheten for å velge om du vil høre på et antall melodier du selv har organisert i en »Playlist», eller du kan surfe rundt på disken og legge enkeltfiler i kø. En egen knapp er merket »LIB» (bibliotek), og via det store displayet på selve spilleren finner du lett frem til låten du vil høre. Du kan søke på artist, album, genre, spilleliste eller filnavn.

Annonse
Annonse