Microsoft X-Box

Annonse


Microsoft i Xbox-allianse med Electronic Arts

Microsoft X-BoxDet etterlengtede partnerskapet er ventet å gi Microsoft en kraftig dytt inn i spillmarkedet, der det årlig omsettes for om lag 190 milliarder kroner. Electronic Arts er, om ikke den største, en svært stor aktør på spillmarkedet.

For Microsoft betyr partnerskapet at de blir en seriøs konkurrent til Sony og Playstation 2. Microsoft behøver ikke lengre bekymre seg over mangel på spilltitler, kommenterer danske IT-Avisen.

Electronic Arts står blant annet bak store sportstitler som FIFA Soccer, Madden Football og NASCAR – noen av de best selgende titlende på markedet. I tillegg har spillprodusenten kjente underavdelinger som Westwood Studios.

Electronic Arts skal levere 10 spilltitler til Xbox, i løpet av 6 måneder etter lanseringen av spillkonsolen i 2001.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse