Annonse


Vil more seg til mobilkunder

– Vi opplever at mange i målgruppen er lei sin eksisterende operatør. Vårt hovedfokus på mobile spill og underholdning er også avgjørende for mange. De forventer mer enn de tradisjonelle tjenestene de fleste operatører leverer i dag. Med de laveste prisene og et unikt produkt har jeg stor tro på at vi vil lykkes i å nå våre mål, sier Krafft i en pressemelding.

Presser priser

Mobysons nye direktør signaliserer at de vil ha et fokus på å presse priser.

– Man må ikke nødvendigvis være et stort børsnotert selskap for å gi kundene et godt tilbud. Vi er billigere enn alle våre konkurrenter, både når det gjelder samtale og SMS, hevder Krafft.

I ryggen har Erik N. H. Krafft eierne som Start up factory, hvor Wallenberg-eide Investor og Softbank er hovedaksjonærer, samt IKEA-eide Catella Fonder, Skandia og amerikanske Trident Capital.

I styret i Mobyson sitter blant andre. Rolf Skoglund, tidligere VP Microsoft Europe, og Sven-Christer Nilsson, tidligere CEO i Ericsson. I oktober i år gjennomførte Mobyson en emisjon hvor fire nye industrielle investorer gikk inn med til sammen 10 millioner euro (om lag 80 millioner kroner).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse