Annonse


Nominasjon – Årets PDA

De nominerte er:

Compaq iPaq
Nominert for sitt innovative design. Dette er den råeste av alle PDA’er målt i prosessorkraft. Ny skjermteknologi har dessuten gjort det mulig å bruke PDAen selv i sterkt sollys.
Compaq iPaq har ikke plass for minnekort, men bruker i stedet »jakker» der du kan plassere alle typer tilleggsutstyr. Jakkene må kjøpes separat, og pris/størrelse avhenger av funksjonene jakken har.
Dette er verdens tynneste farge-PDA, og operativsystemet er Windows PocketPC.

Cassiopeia E-125
Ingen PDA kan måle seg med denne når det gjelder kvaliteten på skjermen. Maskinen kan vise over 65.000 farger, og skjermbildet er krystallklart, selv under vanskelige lysforhold utendørs.
Cassiopeiaen har innbygget port for Compact Flash type II, og det betyr at du ikke behøver kjøpe tilleggsutstyr for å kunne bruke minnekort av denne typen. Porten kan også brukes til kort med mobiltelefon, GPS, kamera og annet tillegsustyr.
Cassiopeia bruker operativsystemet Windows PocketPC, og synkroniseres med PC via USB eller IrDA.

Visor Prism
Denne maskinen ble lansert tidligere i høst, og er Handsprings første produkt med farbgeskjerm. Visoren benytter Palm OS, men skiller seg fra Palms egen farge-PDA ved at den har en mye bedre skjerm. Skjemoppløsningen er på 160 x 160 punkter, og med 16-bit fargedybde klarer Prism over 65.000 farger.
Visor Prism er basert på en 33mhz prosessor, og synkroniserer data via USB. Prism støtter de fleste standard PIM-applikasjoner.

ITavisen.no offentliggjør »Årets PDA» fredag 15. desember.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse