Annonse


Nominasjon – Årets PC-spill

De nominerte er:

Flåklypa
Capricornus har laget et fantastisk familiespill basert på norgeshistoriens største filmsuksess noensinne. Nydelige animasjoner, morsomme småspill og akriviteter, og humor i velkjent Aukrus-stil leder opp til det ultimate bilracet mot den beryktede Rudolf Blodstrupmoen. Men først må du naturligvis finne delene slik at du kan bygge Il Tempo Gigante.

Les vår anmeldelse av spillet her.

The Sims
Et totalt revolusjonerende og nyskapende spill fra skaperne av Sim City. The Sims er rett og slett en familiesimulator, hvor du skal bygge hus, innrede det, og utstyre det med beboere som du får ansvar for. Du må sørge for at de skaffer seg utdannelse, jobb og karriere, møter venner, går på fest, møter kjæreste, gifter seg og får barn.
Hva er hensikten? Å score “lykkepoeng”, naturligvis…

Les vår omtale av spillet her.

Annonse
Deus Ex
Årets klart beste action/adventure-spill. Deus Ex trekker inn elementer fra rollespill og cyberpunk-litteraturen i en spennende og innviklet kamp om menneskehetens fremtid. Spillbarhet, nærvepirrende stemning, og den unike følelsen av at man kan “gjøre hva man vil” gjør Deus Ex til en definitiv vinner.

Les vår anmeldelse av spillet her.

ITavisen.no offentliggjør »Årets PC-spill» fredag 15. desember.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse