Annonse


Nominasjon – Årets MP3-spiller

De nominerte er:

IOmega HipZip
Iomega HipZip lagrer låtene på rimelige, knøttsmå 40 MB disketter, presterer praktfull lyd og er ekstremt enkel å betjene.
Med Iomega HipZip i hånden og noen PocketZip-er i lomma, kan du trygt dra på Syden-ferie uten å gi avkall på favorittmusikken din.
Mens vanlige MP3-spillere bare har plass for en time musikk på sine (dyre) minnebrikker, lagrer HipZip låtene på bittesmå, syltynne PocketZip-plater til bare en tidel av prisen.

Sony Network Walkman
Sony har markedets desidert lekreste og mest håndterlige MP3-spiller, selv om den egentlig ikke spiller MP3-filer i det hele tatt. Men du må grave dypt i lommeboka etter NW-E3.
Den nye Network Walkman fra Sony ikke stort større enn en lighter, og gjør derfor at du kan ha den med deg i lomma uten å tenke noe videre over det. I tillegg gir den kjempegod lyd, er enkel å håndtere, og uhørt lekker å se på.

Creative D.A.B. Jukebox
Den metallic blå- eller sølvfargede Creative D.A.P. Jukebox er på størrelse med en bærbar CD-spiller, og veier 400 gram. Den 6 GB harddisken rommer omlag 100 timer med musikk som er rippet med CD-kvalitet (128 Kbit/s).
USB sørger for rask filoverføring fra PC-en. Jukeboksen støtter musikkformatene MP3, WMA, AAC og WAV, og kan programmeres for enda flere formater.
Øreplugger, veske, strømadapter og to sett ladbare batterier medfølger. Lyden er praktfull, og signal/støyforholdet er 90 dB.

ITavisen.no offentliggjør »Årets MP3-spiller» fredag 15. desember.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse