Annonse


Nominasjon – Årets IT-person

De nominerte er:

Tormod Hermansen
Tormod Hermansen har forvandlet Televerket til et moderne teknologiselskapet. Telenors konsernsjef er både elsket og hatet – og uten tvil; omdiskutert. Det er også diskutabelt om Hermansen gjorde rett i å børsnotere Telenor nå før jul – men uansett har han klart å gjennomføre norgeshistoriens største børsnotering. På det meste har verdianslagene på Telenor vært på hele 170 milliarder kroner. Ved børsnotering var verdien kun 74 milliarder kroner. Klarer Hermansen å ta aksjekursen oppover?

Olav Folkestad
Olav Folkestad brøt ut av Cell Network og dannet Internett og e-handelsselskapet Bekk i vår. I løpet av noen få måneders drift kunne hans medarbeidere vise til overskudd. Men ambisjonene og vekstbehovet var større en det organisk vekst kunne legge grunnlag for alene. Nylig solgte han og hans medarbeidere selskapet til amerikanske C-bridge for om lag 120 millioner kroner – en verdi som ble skapt i løpet av et knapt år!

DIN KANDIDAT!?
Hvem er din kandidat til Årets IT-person? Send en e-postmelding med en kort begrunnelse til redaksjonen i ITavisen.no med hvem du mener bør kåres til årets IT-person. Send meldingen til [email protected].

ITavisen.no offentliggjør »Årets IT-person» fredag 15. desember.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse