Annonse


Suksess for Zaltos mobilbutikk

– Tidligere har vi kun tilbudt mobilabonnement fra våre nettsider. Vi føler det er naturlig at våre kunder også får sjansen til å bestille mobiltelefoner og -utstyr på våre nettsider, sier adm. direktør Morten Krarup Hansen.

Telenors ungdomsalibi Zalto legger vekt på sikre og enkle kjøpsprosesser, samt effektive rutiner for levering. Kundene skal motta produktene – i all hovedsak fra Nokia, Siemens og Motorola – i posten få dager etter bestilling.

– E-handelsløsningen er et ledd i Zaltos strategi om å bli en fullstendig tilbyer av mobiltelefoni, sterkt integrert med Internett, opplyser Krarup Hansen. – I tiden fremover legges det vekt på å gi konkurransedyktige mobiltilbud med ungdomstilpassede Zalto-tjenester og alternative betalingsløsninger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse