Handspring Visor

Annonse


Feirer 1 000 000 solgte Visor

Handspring VisorFor å feire milepælen, blir ett eksemplar av fargemaskinen Visor Prism lagt ut for auksjon på eBay.

Maskinen vil være signert av Jeff Hawkins, mannen som grunnla både Palm og Handspring, og leveres med den lenge ettertraktede VisorPhone-modulen. Inntektene av auksjonen vil gå til veldedighet, skriver ZDNet.

Deluxe

Ide Data er eneste importøren av Handspring Norge, og har solgt 7-800 maskiner siden de fikk sine første Visor i oktober. I hovedsak har vi kjøpt Visor Deluxe, og for to-tre uker siden kom den nye fargemaskinen Visor Prism.

– I det siste har vi merket at stadig flere velger Visor. Vi selger nå også godt av den nye Prism, og har tatt inn mange forhåndsbestillinger på Visor Platinum, som kommer i midten av desember, sier selger Geir Larsen i Ide Data.

Annonse
Nå med farger

Inntil Palm lanserte sin m100, var Visor det rimeligste alternativet på markedet. Handsprings nye Prism har lagt seg på samme prisnivå som de dyrere Pocket PC-ene, og er selskapets første fargemaskin.

Mens Handspring har solgt sin første million, kan markedslederen Palm skryte av over ni millioner solgte PDA-er.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse